У Черкасах українці поступилися “німецькій машині” – 0:3

10 Жовтня 2014 21:06
unian.ua

unian.ua

Черкаси. Центральний міський стадіон
Головний арбітр: Халіс Озкахья (Ялова, Туреччина)
Україна U-21 – Німеччина U-21 0:3

Голи: Ф.Хофманн 35, Фолланд 61, Й.Хофманн 79

Україна U-21: Коваль, Кулач, Неплях, Малишев, Малиновський (Буяльський 65), Насонов, Бабенко, Калитвинцев, Рижук, Караваєв (Мемешев 60), Писко (Нойок 46)

Німеччина U-21: Тер Штеген, Й.Хофманн (Біттенкур 84), Ф.Хофманн (Кімміх 64), Кнохе, Корб, Ляйтнер, Фолланд, Маллі (Майєр 46), Гайс, Гюнтер, Хайнц

Попередження: Малишев 56, Кулач 89

Із рахунком 0:3 завершився перший раунд вирішальної дуелі за путівку на молодіжний Чемпіонат Європи 2015 між молодіжними збірними України і Німеччини, що його сьогодні ввечері приймав Центральний стадіон у Черкасах.

Німецька збірна повністю контролювала гру. Українці ж не демонстрували і третину своїх істинних можливостей. Друге взяття воріт абсолютно вибило “жовто-блакитних” з колії, пише ua-football.com.

Заміни, які почав проводити Сергій Ковалець, не струсонули господарів у емоційному плані. Господарі були у справжньому ступорі, так і не зумівши отямитись до фінального свистка. Гості ж робили буквально все, що хотіли. А у завершальній чверті зустрічі відзначились ще двічі. Спочатку Майер двічі дав майстер-клас Нойку у боротьбі на правому фланзі нашого захисту та віддав передачу на Йонаса Хофманна, який у дотик переправив кулю у сітку. А за декілька хвилин хтось із українських захисників (здається, Неплях) записав до свого пасиву автогол, проте арбітри зафіксували за секунду до цього положення “поза грою” у Фолланда.

Сумно і прикро за підсумковий результат. Якщо після поєдинку із Швейцарією ми казали, що то був наш день, то сьогоднішній жовтневий вечір у Черкасах потрібно просто забути. Не завжди вдається знаходитися на коні. Такі поразки також дають потрібну їжу для роздумів.

Матч-відповідь відбудеться 14 жовтня в Німеччині. Після сьогоднішньої поразки українці мають мінімальний шанс на потрапляння на ЧЄ-2015.