Зник голова ОВК №198 з протоколами чотирьох дільничних комісій

4 Листопада 2014 10:39
gazeta.ua

gazeta.ua

Зник голова ОВК № 198 (центр у м. Сміла) Сергій Степанський (Партія Наталії Королевської “Україна – Вперед!”) з протоколами чотирьох дільничних комісій.

Про це повідомляє громадянська мережа “ОПОРА”.

“По факту зникнення голови подано заяву до міліції. Там сказали, що додзвонитися до голови ОВК все ж таки вдалося і він має з’явитися на засіданні окружної комісії”, – зазначають у мережі.

В “ОПОРІ” зауважують, що згідно даних ЦВК у окрузі № 198 опрацьовано 100 % протоколів. З відривом у 545 голосів переміг Сергій Рудик (самовисуванець). На другому місці опинився Віктор Тимошенко, також самовисуванець. Вже кілька днів між кандидатами триває судова тяганина, так як Віктор Тимошенко не погоджується з результатами підрахунку голосів.

Також стало відомо, що системні адміністратори окружної комісії відмовляються працювати – про це вони подали заяву 3 листопада.

Окрім цього, учора відбувася перерахунок бюлетенів з двох дільниць округу, згідно якого С. Рудик набрав ще два додаткових голоси. Рішення про перерахунок дільниць прийняв Черкаський окружний апеляційний суд за позовом кандидата по округу Дмитра Чубіна (Партія Сергія Тігіпка “Сильна Україна”), який також судиться з С. Рудиком.

Кілька днів тому кандидат у нардепи Сергій Рудик заявляв, що голові ОВК №198 та членам її родини погрожують фізичною розправою.

Джерело: Gazeta.ua