Рятувальники Черкащани стали володарями кубку України з перетягування канату

24 Листопада 2014 20:22
ck.mns.gov.ua

ck.mns.gov.ua

Днями в Ірпіні, в спортивному комплексі Національного університету державної податкової служби України відбувся Кубок України з перетягування канату.

Серед найсильніших команд із усіх регіонів нашої держави, Черкащину представляла збірна команда Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій. У результаті запеклої та безкомпромісної боротьби наші хлопці, які виступали у якості фаворитів довели свій високий клас, отримавши перемоги під час відбіркових та фінального пулу.

За словами тренера команди Володимира Цивіни, до успіху команди призвів спеціально розроблений тренувальний процес, який дозволив нашим атлетам повністю реалізувати свій спортивний потенціал.

Нагадаємо, що це вже другий крупний успіх нашої збірної цього року. У вересні в Києві на відкритому Чемпіонаті України з перетягування каната, збірна команда Управління подолавши опір 11 кращих колективів з усієї України, стала Чемпіонами. За ту перемогу усім спортсменам, які входили до складу збірної, наказом управління у справах сімї молоді та спорту Черкаської ОДА, було присвоєно спортивне звання кандидатів у майстри спорту України.