Черкаський журналіст розказав більше про “Ніссан” з АТО, на якому їздить воєнком

10 Грудня 2014 18:58
facebook.com

facebook.com

Черкаський журналіст Олексій Хуторний знайшов власника джипа “Ніссан”, що його передали для потреб АТО черкащани, але на машині нібито їздить обласний військовий комісар Євген Курбет.

Каже, власник “Ніссану” – черкаський бізнесмен. “Він говорить, що насправді передав в зону АТО 3 таких автомобілі. І що він домовився з командуванням про те, що один із цих позашляховиків використовуватимуть для постачання армії. Тому його цілком могли бачити біля черкаського військкомату, а не на передовій. І нічого поганого в тому, щоб у ньому їздило начальство, він не бачить. Бізнесмен не має претензій до того, як використовують його автомобіль, – пише у своєму фейсбуці Хуторний. – Гадаю, людина, яка подарувала це авто, як ніхто зацікавлена, щоб її дарунок використовувався за призначенням і якнайбільше прислужився нашій армії. І говорити неправду йому немає сенсу.
Тому і я не маю права пред’являти командуванню якісь претензії. А за поспішні звинувачення прошу вибачення у Євгена Курбета та Олега Захаренка”.

21212+