До кінця року в бюджеті відшукають кошти на квартиру для родини загиблого АТОвця, – Ткаченко

10 Грудня 2014 14:30
oda.ck.ua

oda.ck.ua

Це пообіцяв очільник області його побратимам. Вони прийшли до Юрія Ткаченка на особистий прийом. Натепер рідним загиблого айдарівця Євгена Войцехівського вже виплачено 150 тис. грн допомоги з місцевого та обласного бюджетів. Кошти на житло мають віднайти смілянські депутати.

“Я особисто знав Женю, – каже голова Черкаської ОДА. – І питання помешкання для його родини тримаю на особистому контролі. Як на мене, вирішити його якнайшвидше не мають бажання владці Сміли. Там і матеріальну допомогу родині загиблого виплатили із затримкою, бо кілька місяців не могли зібрати сесію. Є спеціалізована програма, завдяки якій можна спрямувати потрібні 609 тис. грн на придбання квартири”.

Як у Смілі й далі зволікатимуть, бойові товариші Євгена Войцехівського обіцяють поїхати на розмову до тамтешнього міського голови Вадима Решетняка.

“Багато хто з нас залишився живим завдяки Євгену, – каже боєць черкаського підрозділу батальйону “Айдар” Микола Нестеренко. – Тому ми турбуємося про його родину й не дамо спуску в цьому питанні”.

Нагадаємо, командир підрозділу “Холодний Яр” поліг у бою на Луганщині в липні. Він родом із Кам’янки, проживав у Смілі. Мав дружину та двох дітей. До свого 40-річчя Євген Войцехівський не дожив 9 днів.