Чи гідний депутат критикувати сам себе?

26 Грудня 2014 20:18

400759507212364c16546df0e8227728Про неефективне використання комунального майна і збитковість комунальних підприємств ішлося на прес-конференції депутатів Черкаської облради із групи “Гідність”. Зокрема, Юлія Воєвода назвала головними збитковими підприємствами КП “Облпаливо” та “Аеропорт Черкаси”.

Як пише “Прочерк”, Воєвода вважає, що склади “Облпалива”, яких налічується по області 16, можна було б здати в оренду, або використовувати в інших розумних цілях (наприклад, надання послуг по реалізації вугілля). Проте вони стоять в занепаді і тягнуть за собою мільйонні борги, бо оплачувати землю все одно потрібно.

Від себе відзначимо, що ідеї депутатки “підняти” підприємство похвальні. Та виглядають, м’яко кажучи, дещо дивно, адже комерційним директором КП “Облпаливо” кілька місяців є… та ж  Юлія Воєвода. Отож і виходить, що депутатка “воює” сама з собою.

І робить це досить цинічно. На підприємстві нині існує заборгованість із заробітної платні в розмірі понад 700 тисяч гривень. Борг тягнеться тривалий час. Люди сидять без копійки, що не заважає начальству отримувати зарплатню, а в обідню перерву скаржачись журналістам на неефективне використання майна.