Патріотизм – в моді: що дивитися по ТБ у новорічну ніч?

26 Грудня 2014 10:10
videohive.net

videohive.net

Хтось обирає гори, хтось воліє поїхати закордон, хтось – виходить у центр міста, і все-таки більшість українців святкує Новий рік традиційно – вдома, за святковим столом. Багато передноворічних приготувань і святкувань відбуваються у супроводі телевізора. Наразі, ще не всі канали оприлюднили свої новорічні програми передач, однак з того, що вже відомо, вимальовується чітка тенденція – патріотизм та українські виконавці у цьогорічну новорічну ніч – в тренді.  

Tvoemisto.tv розпочало огляд програм, які пропонують українські канали у новорічну ніч.

Дуже незвичну ноочвірну програму готує телеканал ТЕТ. Після півночі там йтиме  «#кращийконцертроку», його готували, відмовившись від формату традиційних концертів «пісні року», «блакитних вогників», мюзиклів, «дискотеки 90-х», повідомляє прес-служба каналу.

У програмі покажуть виступи Jamala, «Pianoбой», ТНМК, SunSay, The HARDKISS, The Maneken, ONUKA, Bahroma, Sophie Villy, Tape Flakes, Champagne Morning, Morphom, Маши Чайковської і Гуши Катушкіна, Dead Boys Girlfriend, US, «Руки’в Брюки».

«Цього року ми всі стали іншими. Україна стала іншою. 2015 – новий рік нашої нової країни. І якщо ми тільки починаємо почувати себе європейцями, то нашу музику вже слухають в Європі. Артисти в концерті – чисте нерозбавлене золото. І наша знімальна група зробила все, щоб звук і картинка в ефірі теж були на рівні європейських стандартів», ­- сказала генеральний продюсер ТЕТ Наталя Вашко.

31 грудня о 21:40 та 1 січня о 01:20 Перший національний покаже музичну програму “Перші на Першому. Новорічне шоу”. Виступлять гурти “С.К.А.Й”, “ВВ”, “ТНМК” і “TheHardkiss”, Alyosha, Діма Коляденко, Віталій Козловський, Наталія Могилевська, Віктор Павлік, Оксана Пекун, брати Борисенки, Надія Мейхер, Олег Винник, Едуард Романюта, Ілларія, Еріка та інші виконавці.  Під час концерту відбудеться церемонія нагородження талановитих дітей України “Майбутнє нації».

У новорічну ніч телеканал НТН покаже останній концерт «Клоуна нету» білоруської групи «Ляпис Трубецкой», який зібрав у Києві 26 серпня понад 20 тисяч осіб, повідомляє прес-служба каналу. У трансляції концерту будуть показані головні хіти групи з альбомів «Маніфест», «Матрьошка» та інші. Концерт розпочнеться в ефірі НТН одразу після виступу Президента України і триватиме більше двох годин.

До 00.00 у новорічну ніч канал НТН транслюватиме «Дискотеку 80-х» за участю легендарних груп і виконавців Boney M, Chris Norman, CC Catch, Bad Boys Blue, Arabesque, Matia Bazar, Silent Circle, Sabrina та багатьох інших.