Про Черкаський інститут пожежної безпеки говоритимуть у Верховній Раді

2 Січня 2015 13:00

На недопущенні закриття Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля наголошує народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Микола Томенко.

fire.ck.ua

fire.ck.ua

 

Днями парламентар разом із депутатом Черкаської облради Володимиром Гресем відвідали заклад. Тут почесні гості  вшанували пам’ять Героїв Чорнобилю, ознайомилися з матеріально-технічною базою інституту, поспілкувалися з представниками професорсько-викладацького складу.

 

На думку Томенка, “оптимізація” навчального закладу, яка пропонується  в проекті Концептуальних засад реформування системи освіти ДСНС України, напрацьованому комісією з оптимізації системи освіти та науки ДСНС України, є помилковою та навіть злочинною. Адже роль закладу у патріотичному та спортивному вихованні молоді за наявної матеріально-технічної бази важко переціонити.

fire.ck.ua

fire.ck.ua

Народний депутат наголосив, що проблема Черкаського пожежного інституту розглядатиметься на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.