“Ніяких змін у структурі Черкаського інституту пожежної безпеки не планується”, – Зорян Шкіряк

31 Березня 2015 14:46

8В.о. голови ДСНС України Зорян Шкіряк видав наказ від 27.03.2015 № 173, яким визначено, що окреме доручення Голови ДСНС України від 31.12.2014 № В-410 втратило чинність. Саме цим дорученням передбачалися заходи з реорганізації Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України, зазначають на сайті ДСНС України.

“Хочу зазначити, що наразі цей вищий навчальний заклад функціонує у штатному режимі та ніяких змін у його структурі і переміщення особового складу не планується”,- повідомив Шкіряк.

Також очільник відомства зазначив, що Комісія з оптимізації системи освіти і науки ДСНС України, яка була утворена наказом ДСНС України від 01.09.2014 № 500 припинила свою роботу. Подальше вдосконалення системи підготовки фахівців для ДСНС України здійснюється в рамках функціонування робочої групи з реформування системи підготовки фахівців для потреб Міністерства внутрішніх справ України, що створена наказом МВС України від 05.09.2014 № 915.

“На цей час протокольним рішенням вказаної робочої групи визначено, що заходи з вдосконалення системи підготовки фахівців для ДСНС України будуть впроваджуватись після проведення реформування навчальних закладів, що здійснюють підготовку фахівців для підрозділів поліції, з урахуванням здобутого при цьому досвіду такого реформування”, – наголосив Шкіряк.