ЧНУ скооперувався з богословською академією та “Могилянкою”

15 Червня 2015 09:30
facebook.com/Олександр Черевко

facebook.com/Олександр Черевко

Про угоди з Київською православною богословською академією та національним університетом “Києво-Могилянська академія” повідомив ректор Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького Олександр Черевко.

“Продовжуємо працювати над реалізацією нашої програми розвитку університету. Ми проголосили, що кооперація з вищими навчальними закладами Черкащини й України – це перспектива Черкаського національного, і постійно працюємо над розширенням кола партнерів. У Києві уклали угоди з Київською православною богословською академією та національним університетом “Києво-Могилянська академія”, – повідомив Черевко. – Угода з богословською академією для нас важлива в плані духовного розвитку студентів. Співпраця ж із Києво-Могилянською академією – це спільні проекти з імплементації нового Закону України “Про вищу освіту”, одним із розробників якого є президент НАУКМА Андрій Мелешевич”.

За словами Черевка, вдалося досягти формування навчальних планів, наукових конференцій, діяльності студентського самоврядування, спільних археологічних експедицій, участі у видавничих проектах, проведення просвітницьких заходів.