Яндекс доповнив карти українських курортів, якими цікавляться черкащани

26 Червня 2015 13:00

aHR0cHM6Ly9pbWctZm90a2kueWFuZGV4LnJ1L2dldC80NzExLzMxNjc4MzM4Mi4wLzBfMTFjZDI4XzIwMTIyNjNkX1hMLnBuZwПошуковик Яндекс оновив і доповнив схеми 14 українських курортних міст, селищ та сіл. До їх числа увійшли місця, особливо цікаві черкащанам. Це приморські Затока, Залізний Порт, Коблеве, а також західні Трускавець і Моршин. Саме про них жителі Черкаської області запитували у Яндекса протягом травня ‒ вересня минулого року найбільше.

Найзатребуванішим серед черкащан курортом виявилася Затока — про неї у Яндекса за цей період спитали 12 тис. разів. Наступний за популярністю населений пункт — Коблеве із 9 тис. запитів. На інші цікаві мешканцям Черкаської області місця припало загалом 17,5 тис. запитів.

Крім важливих для Черкащини курортів, на Яндексі також оновилися карти Грибівки, Кароліно-Бугаза і Курортного (Одеська область); Лазурного (Херсонська); Кирилівки та Приморська (Запорізька); Шацька (Волинська), Синевира (Закарпатська) і Яремчого (Івано-Франківська). На свіжих схемах можна побачити актуальну мережу вулиць із дорогами, а за допомогою пошуку на картах — знайти місцеві пансіонати, готелі та турбази. Вони є і на maps.yandex.ua, і в мобільній програмі, яку зручно взяти із собою у подорож.

Раніше на Яндекс.Картах уже були доступними детальні схеми Очакова, Скадовська, Генічеська, Бердянська та інших приморських міст і селищ, а також карпатських курортів Славського, Буковелі та Драгобрата.