Як соцмережі відреагували на пожежу в Черкаському театрі (фото)

2 Липня 2015 09:11

Черкаські користувачі Мережі шоковані пожежею в обласному драматичному театрі. Нагадаємо, будівля Черкаського театру загорілася по обіді 1 липня. В результаті згоріла глядацька зала, зруйновані перекриття другого й третього поверхів, завалилася стеля…

"Любимо, пам'ятаємо, сумуємо" vk.com

“Любимо, пам’ятаємо, сумуємо” vk.com

У спільнотах та на особистих сторінках соціальних мереж черкащани публікували фото та відео з пожежі. Сумний жарт, та пожежа театру зібрала, напевне, найбільший аншлаг за всю історію черкаського “храму Мельпомени” – подивитися на це видовище зібралися сотні черкащан.

фото Олександра Гуменного

фото Олександра Гуменного

фото Олександра Костирка

фото Олександра Костирка

фото Олександра Костирка

фото Олександра Костирка

Та основна тема інтернет-балачок навколо пожежі – про її причини. Більшість користувачів солідарні з версією акторів театру про підпал будівлі. “У будь-якій події треба шукати тих, хто в ній зацікавлений. Днями суд заборонив будівництво житлового комплексу за театром. Ось і причини, – розповіла “Рідній Черкащині” одна з актрис театру. – Ми впевнені, що іншого варіанту пожежі нема. В нас ніхто не палить у театрі. А на третьому поверсі глядацької, де спочатку загорілося, немає проводки, про яке коротке замикання говорять? Сторонні могли зайти підвалами театру, або через касу”.

1313+

1212+

Разом із тим, багато черкащан висловлюють думку про те, що громаді треба допомогти колективу театру, який нині опинився в біді.

1414+

1515+