Черкаський театр запрошує на останні вистави сезону

8 Липня 2015 20:00

svatannya-na-goncharivci.8Черкаський театр імені Т.Г.Шевченка запрошує черкащан відвідати останні вистави нинішнього театрального сезону.

 16 липня, четвер, 18.30

СВАТАННЯ НА ГОНЧАРІВЦІ

Найвідоміша і найулюбленіша музична комедія  – переказана Григорієм Квіткою-Основ’яненком  історія про відданість, самопожертву  та справжнє незгасиме кохання.

 19 липня,  неділя, 12.00

КІТ  У  ЧОБОТЯХ (дитяча вистава)

Персонажі казок Шарля Перро стали улюбленими друзями дітей цілого світу. Інакше й бути не може, коли захопливу історію зі знанням справи, талантом і гумором розповідає справжній казкар!

19 липня,  неділя, 17.00

КАЙДАШЕВА СІМ’Я

(трагікомедія за повістю Івана Нечуя-Левицького). Жив-був собі на світі Омелько Кайдаш. Про життя говорив розумно, пив собі гірку та колеса для возів лагодив. І була в нього сварлива дружина та двоє задиркуватих синів. Привели сини у хату невісток – і почалося: зранку сварка, а навечір – бійка. І так день у день. Та й годі сподіватися на мир, коли перед нами справжнісінька кайдашева сім’я.

 22 липня,  середа, 18.30

ЗАКРИТТЯ  ТЕАТРАЛЬНОГО  СЕЗОНУ

ХТО  В  ДОМІ  ГОСПОДАР?!…

Травестія на 2 дії за п’єсою Олекси Коломійця «Фараони». Вкрай смішна, майже фарсова комедія. Місце дії вистави – звичайне село в період радянської влади, де всі керівні пости зайняті виключно чоловіками. Але після однієї бурхливої ​​ночі з піснями і великою кількістю самогону чоловіки прокинулись – і виявили,  що тепер у селі  всім заправляють жінки – і поводять вони себе точнісінько так, як чоловіки…

Вистави відбуваються на сцені міського Будинку культури ім. Кулика (Черкаси, вул. Благовісна, 170, колишня тютюнова фабрика).

 Ціна квитків від 20 грн.

Телефони для довідок: каса – 36-07-21, адміністратор – 36-07-18