У Чорнобаї готуються до фіналу конкурсу “Найспортивніше село Черкащини-2015”

17 Серпня 2015 17:30
tet.gov.ua

tet.gov.ua

У Чорнобаї готуються до проведення фіналу обласних змагань “Найспортивніше село-2015”, яке прийматимуть Палац спорту і стадіон у цю неділю, 23 серпня. Участь у спортивному конкурсі візьмуть 20 команд з усієї області.

Як повідомив голова фонду “Рідна країна” Микола Томенко в ефірі ОДТРК “Рось”, фонд буде співорганізатором дійства. Адже традиційно “Рідна країна” активно підтримує масові спортивні заходи в державі. Зокрема, йдеться про програму “Здоровим і спортивним бути модно”, що вже понад 10 років реалізовується в Україні.

Стосовно майбутнього заходу, то Томенко поінформував, що фонд “Рідна країна” відзначить кращих спортсменів, які братимуть участь у заході, та тренерів. Також участь у дійстві візьмуть відомі українські спортсмени.

А з огляду на те, що змагання відбуватимуться напередодні Дня Незалежності України, то з ініціативи фонду “Рідна країна” попередню згоду взяти участь у святковій програмі по закінченню спортивної частини дали заслужена артистка України Жанна Боднарук та відома українська група “Антитіла”.