Фіналістка Чемпіонату Європи просить гроші на лук

7 Вересня 2015 10:13

160 тисяч гривень на новий лук і стріли збирає черкащанка, спортсменка з великим майбутнім Софія Новіцька. Зброя потрібна дівчині для подальших спортивних звершень, оскільки користується застарілою, невідповідною сучасним вимогам. Заклик до збору коштів спортменка розмістила у своєму фейсбуку.

“Я Софія Новіцька, студентка ЧНУ ім.Б.Хмельницького ННІ фізичного виховання, Майстер спорту України, кандидат у національну збірну України зі стрільби із лука. Тренуючись протягом 10 років по 6 разів на тиждень у свої 18 маю такі досягнення: неодноразова чемпіонка та призерка обласних змагань, срібна призерка Чемпіонату України серед юніорів, бронзова призерка Чемпіонату України 2015 серед жінок, срібна призерка відкритого Чемпіонату Кіпру, бронзова призерка міжнародних змагань “Кубок Кракова”(Польща), фіналістка Чемпіонату Європи 2015 (м.Копер,Словенія).

2На сьогоднішній день на шляху до здійснення моєї мрії – спорт вищих досягнень та призові місця на змаганнях міжнародного рівня – гостро стала проблема невідповідності застарілої зброї до сучасних вимог. Внаслідок цього важко складати конкуренцію суперницям з сучасними луками.

Звертаюся до людей небайдужих до спорту з проханням допомогти в придбанні зброї гідної мого рівня підготовки. Орієнтовна сума ціни нового лука та стріл 60 тисяч гривень.

Усіх, хто виявить бажання допомогти у придбанні сучасної зброї, прохання перераховувати гроші на картковий рахунок Приватбанку 4149 4978 1290 7915 Новіцька Софія Валентинівна. З

і свого боку зобов`язуюсь відкрито звітувати про отримані та витрачені кошти. Заздалегідь вдячна всім хто допоможе мені у здійсненні моєї заповітної мрії – принести Україні Олімпійську медаль”.

Поки що на картку Софії перерахували 200 гривень.