На Форумі видавців представлять щорічник для “щоденного патріотизму”

8 Вересня 2015 18:00
ridna.ua

ridna.ua

12 вересня 2015 року о 12-30 під час 22-го Міжнародного Форуму видавців у Львові у Палаці Потоцьких (вул. Коперника, 15) засновник Фонду «Рідна країна» Микола Томенко спільно із представниками видавництва «Генеза» презентують новий Діловий щоденник українця – «Український щорічник-2016»

Основний лейтмотив Українського щорічника – за допомогою біографій видатних українців спонукати кожного українця до щоденної наполегливої праці для України.

Український щорічник-2016 містить афоризми, ілюстрації про найвідоміші історичні, архітектурні, культові пам’ятки України, щоденний народний календар з прикметами та перлинами народної мудрості.

Незмінною у щорічнику залишається рубрика «Що я зробив для України», де кожен власник цього видання зможе записати свої ідеї та плани на майбутнє.

Власники ділового щоденника по-новому відкриють для себе як досі незнані постаті інтелектуалів, державних та громадських діячів, які працювали в інтересах власного народу, так і вже відомих людей.

На сторінках щоденника Ви знайдете авторів найвідоміших українських афоризмів та пісень; ознайомитесь із мудрими заповітами Григорія Сковороди, прочитаєте, як Володимир Маяковський агітував вивчати українську мову, а Антон Чехов – хвалив українських селян за веселість і той же час тверезість; відкриєте для себе лірику Івана Франка у перекладі Анни Ахматової та ще багато нового і цікавого.

Отож, кожний охочий може використати «Український щорічник» для щоденного патріотизму.