Нічний “треш” під Черкаською ТВК

13 Жовтня 2015 11:28
фото ГМ "Опора"

фото ГМ “Опора”

Інцидент стався сьогодні вночі у Черкаській міській територіальній виборчій комісії.

Підприємець Андрій Бородай та його люди побили двох жінок-кандидиток від ПВД, повідомив міський голова Черкас Сергій Одарич. “Жага до насилля над жінками бере своє – Бородай у приміщенні виборчої комісії побив також двох кандидаток від Вільних демократів – Юлия Погостинская і Леся Валяєва. Сволота!”, – написав Одарич у своєму фейсбуку.

“Я взагалі не встигла, навіть зреагувати….тільки хотіла зняти на телефон сторонніх людей не причетних до виборчого процесу, які заходили в кабінет комісї як додому,а ми кандидати стояли вкоридорі, як отримала від пана бородая подачу в живіт, чоловіка мого звалили на підлогу бо він стояв біля самих дверей ще й тримав фотоапарат в руках, а далі підключився охоронець бородая і місив того хто був ближче до господаря”, – уточнила Леся Валяєва.

Натомість підприємець Андрій Бородай у коментарі “Прочерку” сказав, що він змушений був втрутитися і захистити людей, яким нібито погрожували люди Сергія Одарича. “Це єдине, що я вам можу сказати”, – Бородай. На інші питання він не мав часу відповісти, пославшись на зайнятість.