Микола Томенко: Умань захоплює партія Кернеса-Яценка?

20 Жовтня 2015 10:01
geotop.com.ua

geotop.com.ua

Голова парламентського Комітету з питань екологічної політики Микола Томенко під час перебування в Умані на Черкащині обговорив з в.о. міського голови Олександром Цебрієм та директором Національного дендрологічного парку «Софіївка» Іваном Косенком перспективи розвитку міста та, зокрема, знаменитого парку «Софіївка».

М. Томенко підтримав ідею покращення транспортної інфраструктури для відвідувачів цього дендропарку як одного із 7 чудес України. Водночас, коментуючи передвиборчу ситуацію в м. Умань, він сказав, що, виходячи з кількості зовнішньої реклами та іншої поліграфії, яка поширюється сьогодні в Умані, складається враження, що «Відродження» – партія Кернеса-Яценка – захоплює Умань.

«Якщо додати ще масову присутність передвиборчої реклами партії колишніх регіоналів «Наш край», то взагалі виходить, що в знаменитому українському місті Умань може бути відновлений політичний режим Януковича-Тулуба», – зауважив М. Томенко.

З огляду на це він сказав, що підтримує програму розвитку міста Умань, запропоновану нинішнім в.о. міського голови Олександром Цебрієм, та буде сприяти в тому, щоб сюди не повернулася стара влада, а Умань ставала справжнім українським та європейським містом.