Спортсмени черкаської “пожежки” їдуть на Чемпіонат Світу в Ірландію

23 Жовтня 2015 06:39

З 19 до 22 жовтня у спортивному комплексі  Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України  проходив Кубок України з кікбоксингу за версією WAKO. Змагання відбувалися у розділах фул-контакт, лайт-контакт та поінт-файтинг. Загалом у заході взяли участь 14 команд з різних областей України.

У підсумку, збірна команда Черкаської області зайняла перше місце, друге місце – команда Івано-Франківської області, третьою стала збірна команда Хмельницької області.

fire.ck.ua

fire.ck.ua

До складу збірної Черкаської області увійшли: спортсмен інституту курсант 3 курсу Артем Григоренко, який у ваговій категорії до 51кг впевнено виборов золото турніру та випускник навчального закладу Віталій Максимів, який отримав перемогу у ваговій категорії до 67кг. Обох кікбоксерів тренує заслужений майстер спорту України, неодноразовий переможець міжнародних змагань старший викладач кафедри спеціальної та фізичної підготовки підполковник с.ц.з. Ігор Приходько. Ігор Миколайович разом з Артемом Григоренком цього року з 22 до 29 листопада візьмуть участь у Чемпіонаті Світу з кікбоксингу, що проходитиме в Ірландії.

Джерело: fire.ck.ua