Томенко закликав черкащан не голосувати за колишніх регіоналів, криміналітет і політичних божевільних

23 Жовтня 2015 17:00

DSC04127+Народний депутат Микола Томенко, аналізуючи хід виборчої кампанії на Черкащині в ефірі ТРК “ВІККА”, закликав черкащан не голосувати за колишніх “регіоналів”, які “розповзлися” по різним партіям (зокрема, “Опозиційний блок”, “Наш край”, “Відродження), криміналітет і політичних божевільних.

“Я не підтримую жодний партійний список, оскільки при їх формуванні був порушений принцип загальної відкритості: всі члени партії вибирають кандидата, а із кандидатів виборці обирають одного депутата, – сказав Томенко. – Насправді ж маємо фактично закриті списки, сформовані з відданих партійному керівництву людей, або ж за гроші”.

З огляду на це, Томенко зазначив, що не агітуватиме за жодний партійний список.

“Якщо популярно сказати, то я передовсім прошу не голосувати за колишніх регіоналів, криміналітет і політичних божевільних”, – зауважив народний депутат.

Водночас він сказав, що підтримує багатьох кандидатів у сільські, селищні та міські голови. Так, Томенко висловився на підтримку кандидата у мери Умані Олександра Цебрія, Чорнобаївського селищного голови Алли Мірошниченко, кандидата в міські голови Черкас Сергій Одарича.