На Черкащині ще триває прийом протоколів місцевих виборів

27 Жовтня 2015 17:13

444+На Черкащині прийом протоколів ще триває, хоча на окремих комісіях результати вже готові.

Наприклад, у Придніпровській районній у місті Черкаси районній комісії прийняли майже всі дільниці, проте загалом на 11-ти дільницях мають провести повторний підрахунок голосів щодо виборів депутатів в міськраду та міського голови.

Черкаська міська виборча комісія, яка нині обробляє протоколи виборів до обласної ради, розглянула 90 протоколів, з них 20 відправила на уточнення та 37 ще залишилося розглянути.

Натомість Смілянська міська виборча комісія прийом протоколів вже закінчила і підготувала протокол про результати голосування на міського голову.

Звенигородській районній виборчій комісії ще залишилося прийняти 4 дільниці, а Звенигородська міська виборча комісія вже має результати щодо того, хто буде міським головою м. Звенигородка.

Триває прийом протоколів і у Корсунь-Шевченківській районній виборчій комісії. Нині там вирішують чи   проводити повторний підрахунок голосів на дільниці, яка в день голосування, почала заповнювати протокол ще під час голосування. Представники однієї з партій це помітили та викликали міліцію. Зрештою, цей протокол вилучили і члени комісії згодом заповнили новий протокол. Проте районна комісія постановила провести повторний підрахунок голосів. Зазначимо, що ситуації з передчасним заповненням бюлетенів, для економії часу, не є поодинокими.

Продовжується засідання і Уманської міської виборчої комісії. Там ще мають провести повторний підрахунок голосів чотирьох дільниць та прийняти уточнений протокол.

Майже закінчила прийом протоколів Золотоніська районна виборча комісія.