На Черкащині відбудеться чемпіонат з бойового гопака

28 Жовтня 2015 16:41
uk.wikipedia.org

uk.wikipedia.org

У Черкасах на базі загальноосвітньої школи № 24 з 31 жовтня до 1 листопада проходитиме Відкритий чемпіонат Черкаської області з Бойового Гопака. Він проводитиметься за правилами цього бойового мистецтва, розробленими Засновником стилю Володимиром Пилатом у 1985 році.

До участі у чемпіонаті області запрошуються команди обласних федерацій, шкіл Бойового Гопака та спортивних клубів, що пройшли попереднє домашнє тестування на рівень майстерності «Жовтяк» За правилами Міжнародної Федерації Бойового Гопака спортсмени змагатимуться в таких дисциплінах чемпіонату: однотан, забава, тан – двобій. Загальне керівництво організацією проведення змагань здійснюватиме здійснюватиме Черкаський осередок Міжнародної Федерації Бойового Гопака, позашкільний навчальний заклад міста Черкаси Центр туризму, краєзнавства, екскурсій і спорту учнівської молоді та Рада Вчителів Бойового Гопака.

За детальнішою інформацією можна звертатися до відповідальної за організацію змагань Черкаського осередку Міжнародної Федерації Бойового Гопака Ярослави Проценко за телефоном (067) 793 59 96 та (066) 579 90 39.