Черкаський інститут представив область на “Ярмарку освіти”

10 Листопада 2015 12:39
fire.ck.ua

fire.ck.ua

З 5 до 7 листопада у виставковому центрі «Козак-Палац» у Запоріжжі відбувся щорічний «Ярмарок освіти». Це захід, що об’єднує спеціалізовані виставки «Абітурієнт» та «Освіта за кордоном», розрахований на широку аудиторію: випускників шкіл, студентів та всіх, хто прагне вдосконалюватися і отримувати нові знання.

У виставочному центрі були презентовані училища, технікуми, коледжі, інститути, академії та університети. Участь у «Ярмарку освіти» взяв і Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України.

Представляли навчальний заклад на виставці доценти кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт полковники с.ц.з. Віталій Словінський та Дмитро Федоренко разом з курсантом 25 навчального взводу Олексієм Федченком, інформують у прес-службі навчального закладу.

На урочистому відкритті виставки курсант Олексій Федченко розповів учасникам про навчальний заклад, навчання та дозвілля курсантів а також продемонстрував номер художньої самодіяльності.

33+

fire.ck.ua

Під час заходу до експозиції інституту підходили хлопці та дівчата, цікавились специфікою роботи в майбутньому після закінчення навчального закладу, а також задавали питання про наявні факультети, спеціальності та правила вступу до навчального закладу.

6 листопада представники інституту відвідали учнів навчально-виховного комплексу «Запорізька Січ» військово-спортивного профілю Запорізької міської ради. Серед старшокласників доценти кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт провели профорієнтаційну роботу, щоб підтримати їх і допомогти у визначенні подальшого професійного шляху.

Також Віталій Словінський та Дмитро Федоренко провели лекцію на тему: «Що робити, якщо ви знайшли вибухонебезпечний предмет».