Черкаський інститут гостинно відкрив свої двері потенційним абітурієнтам

17 Листопада 2015 16:20
fire.ck.ua

fire.ck.ua

14 листопада до Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля завітали випускники загальноосвітніх закладів із різних куточків України на щорічний День відкритих дверей. Майбутні абітурієнти разом із батьками та друзями виявили бажання ознайомитися із навчальним закладом та побачити, як навчають молодь героїчній професії, інформують у закладі.

Програма Дня відкритих дверей була насиченою. Для усіх присутніх було проведено оглядову екскурсію навчальним корпусом, гуртожитком, сучасною їдальнею інституту та територією загалом, організовано інформаційні стенди, виставку методичних і наукових розробок кафедр і лабораторій. Гостям показали відеофільми про ЧІПБ та продемонстрували показові виступи кінологів та техніку навчальної пожежно-рятувальної частини, а також спортивний комплекс європейського зразка.

Представники курсантсько-студентського самоврядування ознайомили школярів та їх батьків з музеєм навчального закладу, розказали їм про історію інституту та подвиги його випускників.

Після екскурсії гостей запросили до Центру культури та дозвілля, де відбулася зустріч із керівництвом закладу.

Заступник начальника інституту з персоналу полковник с. ц. з. Сергій Сотник розповів про організацію навчального процесу в ЧІПБ, умови проживання та побуту вихованців, спеціальності, за якими готують фахівців, правила прийому документів, а також дав відповіді на всі запитання майбутніх абітурієнтів та їх батьків.

Завершився захід виступами творчих колективів інституту.