В яких містах та регіонах будуть знижені тарифи: повний перелік

20 Листопада 2015 14:15
www.mukachevo.net

www.mukachevo.net

Перелік міст і областей, де перемогли політики, котрі обіцяли знизити тарифи для населення, опублікував у своєму блозі на “Обозревателе” нардеп Микола Томенко.

Томенко упевнений -політики зобов’язані виконувати обіцяне виборцям. Він закликав журналістів узяти на контроль виконання цих передвиборчих обіцянок.

“Багато політиків вважають, що вибори – це конкурс обіцянок, які не потрібно виконувати. Я завжди належав до категорії тих людей, які вважають, що обіцянки треба не лише виконувати, а і контролювати їхнє виконання, – пише Томенко. –

Відомо, що низка політичних партій на цих виборах (серед них найактивніші -“Батьківщина”, Радикальна партія Ляшка, партія “Відродження”, “Опозиційний блок”) ключовою темою своєї виборчої кампанії визначили необхідність негайного зниження тарифів.

Можемо сказати, що позиція “ми прийдемо до влади на місцях і негайно знизимо тарифи” стала своєрідною “національно-виборчою ідеєю” кандидатів від вищезгаданих партій.

Оскільки низку обласних рад та міст на сьогодні очолили представники “Батьківщини”, Радикальної партії Ляшка, “Відродження” та “Опоблоку”, пропоную громадськості, журналістам почати КОНТРОЛЬ ЗА ВИКОНАННЯМ ОБІЦЯНОК.

А для початку надаю список областей та великих міст, де владу очолили представники партій, що обіцяли негайне зменшення тарифів для населення.

Голови обласних рад:

Житомирська обласна рада Лабунська Анжеліка “Батьківщина”
Київська обласна рада Старикова Ганна “Батьківщина”
Рівненська обласна рада Ковальчук Володимир Радикальна партія Ляшка
     

Міські голови:

Запоріжжя Буряк Вородимир підтриманий “Опоблоком”
Кривий Ріг Олександр Вілкул

(за умов визнання результатів виборів)

підтриманий “Опоблоком”
Павлоград Вершина Анатолій підтриманий “Опоблоком”
Полтава Мамай Олександр підтриманий “Опоблоком”
Суми Лисенко Олександр “Батьківщина”
Ужгород Андріїв Богдан “Відродження”
Харків Кернес.Генадій “Відродження”
Черкаси Бондаренко Анатолій “Батьківщина”

P.S. З огляду на те, що в областях ще триває обрання керівників рад, список буде доповнюватись”.