Черкаські полісмени завершують навчання (фото, відео)

28 Січня 2016 09:22

Навчання нових патрульних поліцейських Черкас підходить до фіналу. Наприкінці лютого патрульні поліцейські завершать навчання і вийдуть на вулиці для забезпечення  правопорядку в місті. Загалом процес навчання буде продовжуватися згідно розкладу занять до 17 лютого, інформують у ГУ Нацполіції в Черкасах.

ch.npu.gov.ua

ch.npu.gov.ua

Паралельно з підготовкою та вивченням нових дисциплін слухачі складають іспити та тестування по засвоєних темах. Тестування відбувається за допомогою відповідних програм у комп’ютерному режимі.

Особлива увага приділяється практичній частині занять, яка присвячена розвитку навичок особистої безпеки працівника поліції під час застосування заходів активної оборони, спілкування з підозрілими особами та їх фізичному затриманні.

PM699image002

PM691image005

Одною з основних темою занять з тактико-спеціальної підготовки є зупинення транспортних засобів із збройним опором правопорушників, що становить високий ступінь ризику. А також оперативна евакуація потерпілих чи поранених, які потребують допомоги. Навчаються даній справі майбутні патрульні під супроводом досвідчених інструкторів.

PM763image004

У фіналі навчань слухачі здадуть підсумкові іспити. Всі, хто успішно впораються з ними, урочисто складуть присягу поліцейського та приступлять до виконання своїх професійних обов’язків на вулицях міста.