Бондаренко анонсував обшуки і в інших департаментах Черкаської мерії?

2 Лютого 2016 19:44
SONY DSC

SONY DSC

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко прокоментував через свою офіційну сторінку в соцмережі сьогоднішні обшуки в кабінетах чиновників міської ради, які наробили галасу в місцевих ЗМІ.

“Розумію, що для нашої міської ради та й самих Черкас, які останні років 10 жили в законсервованому стані, подібні обшуки – справжня сенсація. Однак не варто дивуватися. Річ у тому, що ми спільно з правоохоронцями намітили невеличку ревізію в міській раді. Сьогодні обшуки проводилися в рамках кримінального провадження, яке стосується департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради. Надалі ж, за моїми зверненнями до правоохоронців, документи будуть перевірятися в різних департаментах та в разі потреби вилучатися. Тому що інколи навіть на вимогу міського голови деякі директори департаментів не надають відповідних документів, мотивуючи це різними причинами,” – повідомив Бондаренко.

Крім того Бондаренко пообіцяв оприлюднити всі прізвища осіб, які допустили зловживання своїм службовим становищем у земельній сфері. “Бо чомусь у нашому місті учасники АТО не можуть отримати земельні ділянки, а натомість їх без проблем отримують дуже “цікаві” персони, серед яких є і чиновники”, – зауважив міський голова.

543+

Нагадаємо, сьогодні спільними силами слідчого управління ГУ Нацполіції в Черкаській області та Управління захисту економіки було обшукано кабінети чиновників Черкаської міської ради. За словами в.о. начальника ГУ Нацполіції в області Владислава Пустовара, в результаті спільних дій вилучено багато «цікавої» документації. Також вилучено штампи та печатки різних комерційних структур та фіктивних підприємств, через які проводилося відмивання бюджетних коштів.

За інформацією ЗМІ, слідчі дії проводилися в кабінетах начальника департаменту ЖКГ Черкаської міської ради Андрія Наумчука та начальника управління вуличної інфраструктури Сергія Отрешка.