Юна волонтерка черкаського притулку для тварин зняла зворушливий ролик про хвостатих вихованців (відео)

11 Лютого 2016 09:00

_I6sFAWVfyU15-річна Євгенія із Черкас волонтерить у притулку для тварин, яким опікується міське товариство із захисту тварин “Друг”. Дівчина приходить сюди майже кожного тижня, щоб погодувати собак і вигуляти чотирилапих вихованців.

Дівчина зняла душевне  відео про хвостатиків із притулку. Кожен із них чекає тут на свого люблячого господаря, щиро заглядаючи у вічі кожному гостю з надією і вірою: “Ми загубилися! Візьми нас із собою”.

“У притулку зараз проживає близько 300 собак. Буває, коли кількох собак у день забирають, буває, що і днями ніхто не бере, – розповіла волонтер “Друга” Леся Матвеєва. – Зараз тварин стали брати трохи менше, а навпаки – більше здають”.

За словами Лесі, серед найактуальніх потреб для притулку сьогодні – їжа для хваостатиків, адже взимку через холоди тваринам потрібно більше їсти, щоб зберегти достатній рівень енергії. У притулку годують собак кашею, а тому волонтери потребують для своїх підопічних пшеничної крупи та м’ясних субпродуктів (jбрізі, курячі каркаси, голови, лапи, внутрішні органи тощо).