Партією Порошенка в Черкасах керуватиме колишній помічник одіозного регіонала

12 Лютого 2016 13:54
Сергій Рубан

Сергій Рубан

Новим керівником Черкаської міської організації партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність” обрано Сергія Рубана. Його кандидатуру одностайно підтримали учасники партійної конференції. Попередній очільник організації Владислав Сопіт склав повноваження у зв’язку із зайнятістю та неможливістю надалі виконувати цю роботу, повідомляють на сайті партійного осередку.

Одночасно припинено і повноваження всього складу Ради Черкаської міської партійної організації “Солідарність” та затверджено новий склад. Кількість представників ради зросло із 5 до 8 осіб. До новообраної Ради ввійшли: Сергій Рубан, Марина Волошенко, Любов Майборода, Сергій Кудактін, Сергій Овчаренко, Людмила Ткаченко, Ігор Калашник та Оксана Заболотня.
В планах – розробити партійну стратегію, скоординувати діяльність міських та обласних депутатів і посилити роботу на округах. Перше засідання нової ради відбудеться вже наступного тижня.

“Родзинкою” політичної біографії Сергія Рубана є те, що в період із із грудня 2012 року до травня 2013 року він працював помічником голови Черкаської ОДА Сергія Тулуба, який паралельно очолював обласний осередок “Партії регіонів”. У розпал подій на Майдані у січні 2014 року Рубана як члена Української асоціації студентського самоврядування прийняли до складу ради черкаського відділення народного об’єднання “Майдан”. Тоді своє звільнення з посади помічника голови ОДА він пояснив політичними нюансами. Згодом очолював секретаріат територіальної організації БПП “Солідарність” на Черкащині.