Заступник губернатора написав заяву про звільнення

16 Лютого 2016 19:09

122Заступник голови Черкаської ОДА Юрій Сас, який із березня 2015 року курував мобілізаційну роботу, співпрацю із громадськістю та екологічну сферу, написав заяву про звільнення.

Про це він повідомив у фейсбуку, коментуючи чутки про своє звільнення з ОДА. Окремі черкаські ЗМІ висували версії, що воно пов’язано зі скандалом на виборах до облради в жовтні 2015 року. Тоді були намагання сфальшувати вибори на користь БПП “Солідарність” і Опоблоку.

“Оскільки вже двоє журналістів дзвонили, мабуть варто щось написати urbi et orbi. Так, я у відпустці. Так я більше тижня тому написав заяву про звільнення. Голова підписав її, тепер чекаємо на погодження з АП, – повідомив Сас. – Ненавиджу новини в майбутньому часі типу “Одарич кине палити”. Тому хотілося новин і коментарів по факту. Але пліткарів не зупинити. Причин декілька. І про це буде докладний допис. Також розповім, що знаю про епопею з підбиттям підсумків виборів до облради, бо кинуті тоді в мій бік абсурдні звинувачення час від часу ретранслюються моїми “фанатами”.

567+