Сьогодні о 21 годині нові полісмени заступають на чергування в Черкасах

1 Березня 2016 12:32

DSC07339_новый размерСьогодні на своє перше чергування о 21 годині заступає перша з чотирьох рот нових патрульних у Черкасах. Присягу на вірність народові України “полісмени” прийняли сьогодні вранці.

“Черкаси поділені на 18 зон. На перше чергування виїжджаємо сьогодні о 9 вечора на всю ніч, – розповіла “Рідній Черкащині” замкомандира І роти 22-річна Ганна Голик. – Хвилюємося. Ми пройшли важкий шлях і розуміємо, що сьогоднішня ніч буде дуже важкою, бо дуже багато проблем у місті і їх потрібно вирішити по максимуму, щоб люди почувалися захищеними”.

Дівчина зауважила – патрульні налаштовані серйозно. “Викладатимемося на повну. Ми всі живемо в Черкасах, тому населення міста – наша родина”, – додала вона.

У кожному патрульному автомобілі – засоби для несення служби: засоби індивідуального захисту (бронежилет) і засоби “примусу” для порушників, конуси для огородження місця події чи ДТП.

Нагадаємо, серед патрульних Черкас, які прийняли сьогодні присягу, – 22 учасники бойових дій в зоні проведення АТО та 32 дівчини. Всього 21 екіпаж.