“Черкасиводоканал” готується подавати воду за графіком

9 Березня 2016 17:26

300x218-images-bezvoduКП “Черкасиводоканал” розробляє заходи з подачі води на місто за графіком. Найближчим часом його буде направлено на затвердження виконавчим комітетом міської ради, повідомляють на сайті комунального підприємства.

Нагадаємо, рахунки КП “Черкасиводоканал” 4 березня були заблоковані на суму 18,4 млн. грн. Причиною цього є  постанова виконавчої служби про примусове стягнення боргу з комунального підприємства за зверненням ПАТ “Азот”.

“Підприємство без власних обігових  коштів не може повноцінно забезпечувати свою діяльність, – йдеться на сайті “Водоканалу”. –

Залишаються неоплачені рахунки на закупівлю люків, не має можливості придбати  необхідні матеріали для ремонту мереж. До того ж, підприємство працює на залишках реагентів, заготовлених раніше.  Зрозуміло, що в такому становищі довго працювати неможливо”.

Підприємство чекає адекватної реакції громадян міста на підтримку КП “Черкасиводоканал”. Адже наслідки незабаром можуть торкнуться кожного, якщо водопостачання місту буде здійснюватись за графіком, зауважують на підприємстві.

Довідково. Державний борг по різниці в тарифах перед КП «Черкасиводоканал» складає 63 млн. грн.

Детальну інформацію про історію виникнення боргу можна прочитати ТУТ.