Не поспішаймо зараз із будь-якими висновками, – голова Черкаської ОДА про затримання Пустовара

30 Березня 2016 08:16
oporaua.org

oporaua.org

Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко висловив свою точку зору на гучне затримання в.о. начальника ГУ Нацполіції в Черкаській області Владислава Пустовара при спробі дачі хабаря. Хабар у вигляді 2 тис доларів США та талонів на 400 літрів палива призначався за проходження атестації двома заступниками начальника обласного Главку поліції, повідомили після затримання 28 березня в МВС.

“Новина справді шокувала.
З ним, як і з рештою керівників правоохоронних органів, маю хороші ділові стосунки. Боротьба із практикою тиску на бізнес, локальна реформа патрульної служби ще до старту в нас нової поліції – це лише кілька прикладів нашої співпраці.
Водночас перед законом усі мають бути рівними. Не поспішаймо зараз із будь-якими висновками. Як і всі, хочу якнайшвидше почути докази вини/невинуватості. Вагомі. Безапеляційні”, – зазначив у своєму фейсбуку Ткаченко.

456+

Нагадаємо, що 29 березня у столичному Печерському райсуді відбулося засідання з обрання міри запобіжного заходу до Пустовара. Суддя ухвалила – відпустити під заставу в розмірі 400 мінімальних заробітних плат (551 200 грн).

Жорстко про затримання керівника черкаської поліції висловився міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.