Пустовар упевнений у невинуватості і доводитиме це

31 Березня 2016 12:35

1434038798_40+В.о. начальника ГУ Національної поліції в Черкаській області Владислав Пустовар, якого 28 березня затримали в будівлі МВС через спробу дати хабар високопосадовцю, а вже 30 березня відпустили під заставу, прокоментував у своєму фейсбуку те, що сталося.

“Хочу подякувати всім, хто мене підтримав в складний для мене час. Я впевнений в своїй невинуватості і зможу це довести”, – зазначив Пустовар.

Нагадаємо, Пустовара та затриманого разом із ним заступника директора інституту післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ України підозрюють у тому, що вони намагались надати неправомірну вигоду у вигляді 2 тис доларів США та талонів на 400 літрів палива заступнику голови Національної поліції України за сприяння, з боку останнього, під час проходження атестації підлеглими виконувача обов’язків начальника ГУНП в Черкаській області, а саме заступником начальника ГУНП в Черкаській області – начальником слідчого управління та начальником управління кадрового забезпечення.