Через черкаського спортсмена скликатимуть збори у відділенні НОКу

5 Квітня 2016 12:13

2684f5ca637ce8a2933a3a2f5a6c7c35_mainГолова відділення НОК у Черкаській області Андрій Більда скликатиме збори виконкому комітету, щоб вирішити питання фінансового забезпечення підготовки черкаських спорстменів до Олімпіади в Ріо-де-Жанейро.

Так Більда прокоментував оголошеня управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА для збору коштів відомому стрільцю Сергієві Кулішу на приціл для гвинтівки.

“Поява цієї об’яви – це ганьба та сором усім нам, чиновникам від спорту. Вибачень бути не може! Сергій Куліш – єдиний черкаський спортсмен-олімпієць, який за рівнем підготовки здатен перемагати на змаганнях світового рівня… Якщо немає коштів для лідера, тоді що казати про інших?!. – емоційно відреагував Більда у своєму фейсбуку. –
Найближчими днями скликатиму збори виконкому Відділення НОК України в Черкаській області, на якому першим питанням будемо вирішувати питання забезпечення підготовки наших атлетів до Олімпійських Ігор-2016 у Ріо-де-Жанейро”.

234+

Нагадаємо, Олімпіада в Ріо пройде з 5 по 21 серпня в Бразилії. На змагання зібралися 14 спорстсменів із Черкащини. Сергій Куліш серед них.