У Холодному Яру на Черкащині Всеукраїнські змагання “Весняний рейд” названо на честь пластуна, загиблого в бою за Донецький аеропорт

18 Квітня 2016 10:17

kyborg-222-24 квітня у Холодному Яру на Черкащині пройдуть Всеукраїнські змагання, спрямовані на збільшення чисельності молоді, яка пишається своїм українським громадянством – Всеукраїнські змагання з пішого мандрівництва “Весняний рейд” ім. Євгена Подолянчука.

Захід проводить Пласт – Національна скаутська організація України», Київський Пластспільно з Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації.

Вас манять подорожі? Любите змагатись? Скучили за мандрами? Ніколи не були в Холодному яру? Хотіли б поєднати попередні пункти? Тоді запрошуємо вас на І юнацькі всеукраїнські змагання з пішого мандрівництва “ВЕСНЯНИЙ РЕЙД”! А задля того, аби сили всіх учасників були рівними, позмагатись можна у трьох вікових категоріях.

– змагання серед хлопців молодшої вікової групи (туристи від 2002 до 2004 р.н.)
– змагання серед хлопців старшої вікової групи (туристи від 1998 до 2001 р.н.)
– змагання серед дівчат молодшої вікової групи (туристи від 2002 до 2004 р.н.)
– змагання серед дівчат старшої вікової групи (туристи від 1998 до 2001 р.н.)
Окремо беруть участь в змаганнях по маршруту І ступеня складності команди “ветеранів” у складі 4-10 осіб (з урахуванням керівника та заступника керівника). У змаганнях можуть брати участь туристи до 1997 р.н.
Початок змагань – 23 квітня о 8:00
У складі команд обов’язково мають бути керівник, не молодший 18 років та заступник керівника, вік та досвід якого відповідають вимогам Правил проведення туристичних подорожей з учнівською та студентською молоддю України.
Відповідальність за безпеку, здоров’я та життя учасників несе керівник команди.
Деталі будуть надіслані капітанам після закінчення оголошення.

Проїзд, проживання і харчування офіційним учасникам відбувається за рахунок організаторів.

Для того аби подати заявку на офіційну участь, перейдіть за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1PWJt7Kq9IbcmCTYC-GWQX-7BEqzT1iCftJAiHZl_ViA/viewform?c=0&w=1

При виникненні питань звертайтесь: springraid.org.ua@gmail.com

Детальніше: http://springraid.org.ua/

Довідка

Podolyanchuk_YEvgen_Petrovych-193x300Змагання названо на честь черкащанина Євгена Подолянчука, випускника факультету розвідки Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного (диплом з відзнакою). Капітан ЗСУ, командир групи спеціального призначення 3-го окремого полку спецпризначення, який загинув під час оборони Донецького аеропорту 14 вересня 2014 року.

У 14 років Євген Подолянчук вступив до скаутської організації «Пласт». Першим його табором став міжкурінний табір «Січ» (біля с. Суботів Чигиринського р-ну Черкащини). На таборі був похрещений. Член юнацького куреня ім. Ярослава Мудрого. Пластову Присягу склав 18 липня 2006 року. У 2006 році – учасник крайового вишкільного табору військового пластування «Леґіон» (Чорний ліс на Прикарпатті), у 2007 році першун крайового летунського табору «Чота Крилатих» (с. Луквиця Богородчанського р-ну Івано-Франківської обл.). З липня 2014 року Євгена Подолянчука прийнято до Уладу старшого пластунства.

Лицар ордена Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно). Нагороджений Залізним Пластовим хрестом за заслуги у національно-визвольній боротьбі в утвердженні Української держави (посмертно).