У Черкасах затримали педофіла і… відпустили (відео)

23 Травня 2016 18:00
ua.korrespondent.net

ua.korrespondent.net

У Черкасах на гарячому спіймали чоловіка, який виявляв підвищену увагу до дітей віком від 8 до 10 років. Невідомий відстежував малечу на дитячих майданчиках. Пропонував цукерки і морозиво в обмін на залицяння. Нині батьки бояться відпускати дітей гуляти, йдеться в репортажі телеканалу “Рось”.

Ще рік тому восьмирічна донька Ольги розказала мамі про дорослого друга, який чіплявся до неї із непристойними пропозиціями.
Мати іншої постраждалої дитини розповідає, що чоловік навіть переслідує її дев’ятирічну доньку.

Після першого інцинденту торік батьки намагалися затримати зловмисника. Ним виявився 28-річний місцевий житель, сусід мами однієї із постраждалих дівчаток. У поліції повідомили, що стаття за хуліганство, яку інкримінують чоловіку, не передбачає тримання під вартою, а доказів для відкриття кримінальної справи – поки не достатньо. Нині чоловік знаходиться у лікарні – намагався вкоротити собі віку.

Психологи кажуть, що діти по- різному переживають стресові ситуації. Якщо батькам стає відомого про факт насилля, яке було вчинене над дитиною, головне – зберігати спокій, щоб не травмувати її, хоч як би батьки не хвилювалися.
Шоковані батьки й досі стоять на сторожі, проте сподіваються, що більше подібних випадків не станеться і дитячий сміх знову лунатиме на ігрових майданчиках у їхніх дворах.