Правоохоронці встановлюють обставини конфлікту в Умані

14 Червня 2016 11:18
vch-uman.in.ua

vch-uman.in.ua

Уманська поліція встановлює обставини конфлікту в місті 11 червня. Нагадаємо, події мали місце в Умані по вулиці Пушкіна – район паломництва брацлавських хасидів. Початок конфлікту дав постріл хасида з пневматичного пістолета в обличчя продавця магазину.

Як інформують правоохоронці, до Уманського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя стосовно хуліганських дій з боку паломників в місці їх компактного проживання. За викликом виїхала слідчо-оперативна група відділу. На момент інциденту на місце події прибув відео оператор одного із каналів України, який здійснював відеозйомку конфлікту. У цей час на нього було скоєно напад групою паломників, в результаті чого йому спричинено тілесні ушкодження.

Слідчим відділом Уманського відділу поліції  за попередньою кваліфікацією за вказаними фактами відкрито два кримінальні провадження: за частиною 1 статті 296 (Хуліганство) та частиною 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Розпочато досудове розслідування, правоохоронці встановлюють усіх учасників та очевидців події. Тривають слідчі дії.