Детективи НАБУ обшукали Черкаський обласний центр Держсанепідслужби

30 Червня 2016 17:00

6022b9932a55a7b69e5565549ed4658527a633f6Сьогодні детективи Національного антикорупційного бюро України провели 44 обшуки у 20 областях України. Як повідомляють на сайті НАБУ, було виявлено корупційну схему керівництва ДержСЕС, метою якої було заволодіння бюджетними грошовими коштами під виглядом виділення премій до Дня медичного працівника України.

У рамках кримінального провадження обшукали сьогодні і Черкаський обласний центр Держсанепідслужби. Зокрема, як повідомляє “УНН-центр”,  допитали директора центру Михайла Сьомака, його заступницю Віру Чиж. Також детективи НАБУ вилучили документи та речові докази в приміщенні ДУ “Черкаський обласний лабораторний центр Держсанепідслужби України”. Зокрема, опломбований пакет винесли з кабінету Віри Чиж (на фото).

В НАБУ повідомляють – відповідно до вказаної схеми, керівник ДержСЕС України надав злочинну вказівку ряду директорів відповідних державних обласних установ, згідно із якою останнім та їх заступникам буде виплачено премію до Дня медичного працівника у розмірі двох місячних посадових окладів, один з яких вказані особи можуть залишити собі, а інший повинні передати йому.