“Найсолодше” підприємство області запрошує на роботу

25 Липня 2016 20:21

v7kupon1509“День відкритих дверей” для 20 безробітних на ТОВ «Світ ласощів» організували в обласному центні зайнятості. В такий спосіб об’єднали зусилля зацікавлених сторін: роботодавців та шукачів роботи.

Директор з виробництва та технології Неля Носова ознайомила присутніх з діяльністю підприємства, яке займається випуском та реалізацією різноманітної кондитерської продукції – печива, кексів, бісквітів, цукерок, вафель, вафельних тортів, рулетів. Також розповіла про основні вимоги до претендентів на вакантні місця: укладальника-пакувальника, оформлювача готової продукції, машиніста мийної машини, начальника зміни, пекаря, оператора лінії харчової промисловості та прибиральника виробничих приміщень. Роботодавець також зупинилася на питаннях щодо умов праці та обсягах робіт.

У ході діалогу учасники отримали вичерпні відповіді на питання, які їх цікавили, та оглянули безпосередньо робочі місця на підприємстві.
Зараз три особи залучено до тимчасових робіт на підприємстві, ще стільки ж безробітних проходить медичне обстеження для подальшого працевлаштування.