Діти загиблих АТОвців на Черкащині отримають подарунки від “холодноярського” фестивалю

23 Серпня 2016 10:14

unnamed23 дітей загиблих учасників АТО на Черкащині отримають подарунки від Фестивалю нескореної Nації Холодний Яр. Їх було куплено за кошти, зібрані під час фестивалю.

Загалом організаторам вдалося зібрати 13 тисяч гривень. На більшість коштів було куплено шкільне та спортивне приладдя, книги, а також солодощі.

“Ми обрали категорію 7-11 років, оскільки саме в цей час починається становлення дитини як особистості, – коментує голова організаційного комітету фестивалю Зоя Бойченко. – Окрім символічних подарунків, ми також написали дітям листа-запрошення на фестиваль, що відбудеться у наступному році.
Решту коштів буде витрачено на допомогу військовослужбовцям”.

Як відомо, Фестиваль нескореної Nації Холодний Яр уже два роки поспіль відбувається у селі Грушківка Кам’янського району Черкаської області. Протягом трьох фестивальних днів учасники мають нагоду послухати патріотичні гурти, взяти участь у майстер-класах, екскурсіях Холодним Яром, подискутувати із публічними людьми на гутірках. Минулоріч зібрані на фестивалі кошти було спрямовано на допомогу учасникам АТО, цього року оргкомітет вирішив звернути увагу на дітей загиблих воїнів.