Безкоштовні курси із  GPS-моніторингу відкриють у ЧДТУ

22 Листопада 2016 09:39
kgk-global.com

kgk-global.com

У ЧДТУ до кінця листопада відкриють безкоштовні курси із  GPS-моніторингу для черкащан, які би бажали опанувати сучасні супутникові технології та знайти нову роботу.

Про це повідомив декан факультету електронних технологій ЧДТУ Артем Гончаров.

“Нещодавно ми отримали нове обладнання від компанії “Теко Трейд”, за допомогою якого студенти на практиці опанують сучасні методи GPS-моніторингу – інноваційного методу контролю роботи компаній-перевізників, – розповів Гончаров. –  Таким навичкам – із налаштування, обслуговування, використання та ремонту систем GPS-моніторінгу, необхідним для сучасного контролю маршрутів великих транспортних компаній – ми зможемо навчити і всіх бажаючих черкащан, що мають базові технічні знання”.

“Першу групу буде сформовано із 20 осіб, укомплектувати її ми плануємо до кінця листопада. Усі охочі можуть уже сьогодні подати заявки у довільній формі за електронною адресою gps.chdtu@gmail.com, – зазначила декан факультету інформаційних технологій і систем ЧДТУ Ірина Трегубенко. – Отримати на цих вечірніх курсах можливо буде навички, що допоможуть стати затребуваним фахівцем транспортної компанії або компанії-інтегратора GPS-моніторингу. Транспортна сфера сьогодні розвивається досить динамічно – і потребує кваліфікованих спеціалістів – таких, як інженери технічної підтримки (супровід систем GPS-моніторингу) та монтажники GPS-трекерів”.