Школяр-герой із Черкас Богдан Волик знявся в ток-шоу на загальноукраїнському каналі

22 Грудня 2016 13:00
13-річний школяр із Черкас Богдан Волик, який тиждень тому врятував двох дівчаток з-під криги на Дніпрі, став головним героєм ток-шоу “Стосується кожного” на телеканалі “Інтер”. Зйомки програми відбулися вчора, 21 грудня.
facebook.com/konstantin.protsenko

facebook.com/konstantin.protsenko

Про це у своєму фейсбуку розповів речник управління ДСНС у Черкаській області Костянтин Проценко.

“Я був переконаний, що за сценарієм усе обмежиться розповіддю про деталі порятунку на Дніпрі двох дівчат. Богдан, вкотре переповість що він побачив, як діяв. Рятувальник, Олександр Запрягайло пригадає, як пробивався через кригу до полинні в якій борсалася дівчинка. Хлопця запитають про зустріч із Прем‘єр-міністром, подякують, вручать якийсь цінний подарунок чи то грамоту і на цьому все скінчиться, – написав Проценко. – Проте, треба віддати належне творчому колективу, який за короткий термін зумів добре підготуватися. Їм вдалося не лише перетворити програму у справжній трилер, вони зуміли вразити і присутніх і запрошених і навіть самого Богдана. Це було надзвичайно чутливо та емоційно. Тож, раджу усім не пропустити цю програму під час трансляції і обов‘язково її переглянути на власні очі, не пожалкуєте”.

 

Нагадаємо, із Богданом Воликом і рятувальником Олександром Запрягайлом уже зустрічався прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.