Черкаські дорожники звітують – за добу розчистили понад 1650 км автодоріг

11 Січня 2017 15:00

Після снігопадів та хуртовин, які 6 січня розпочалися у Черкаській області, для забезпечення безперешкодного проїзду автомобільними дорогами області, автодорожники цілодобово проводять роботи з очищення автошляхів загального користування від снігу та забезпечення безпечного проїзду автотранспорту.

unnamed

За інформацією диспетчерської служби Служби автомобільних доріг у Черкаській області, очищення доріг від снігу та обробка дорожнього покриття автодоріг для ліквідації ожеледиці проходила ввечері 10 січня та вночі 11 січня у всіх районах Черкаської області та на трасі міжнародного значення М-05 Київ-Одеса.

Загалом, очищено від снігу та оброблено протиожеледною сумішшю понад 1650 км автодоріг загального користування. За минулу добу було використано майже 1000 тонн протиожеледної суміші.

Сьогодні, 11 січня, роботи з очищення автошляхів від снігу та ліквідації наслідків зимової стихії продовжуються.

Упродовж доби у обробці асфальтового покриття на автодорогах області загального користування були задіяні 72 піскорозкидувача, 39 автогрейдерів і тракторів та 17 навантажувачів, у роботах на дорогах працювало понад 100 робітників. Вранці 11 січня у черговому режимі роботи перебували 72 одиниці техніки та 94 працівника ДП “Черкаський облавтодор”.
Станом на ранок 11 січня проїзд забезпечено на усіх автомобільних шляхах загального користування Черкаської області.