У пожежі на Канівщині ледь не загинули двоє чоловіків (відео)

17 Січня 2017 13:10

У понеділок 16 січня о 22:05 в селі Мартинівка Канівського району, на вулиці 206-ї Дивізії виникла пожежа в двохповерховому багатоквартирному житловому будинку.

Загорання в квартирі на першому поверсі помітили сусіди, які відчули різкий запах диму в коридорі. Вони ж і викликали рятувальників. А потім увійшли до задимленої квартири та вивели у безпечне місце 48-річного господаря.

На місце події оперативно прибув черговий караул Канівської пожежно-рятувальної частини, який о 23:15 пожежу локалізував, а о 23:42 повністю її ліквідував. Завдяки діям вогнеборців вдалося запобігти розповсюдженню вогню на сусідні квартири. Через сильне задимлення будинку бійці ДСНС працювали в апаратах на стисненому повітрі. Під час проведення розвідки із задимленого помешкання було врятовано 57-річного товариша господаря. Чоловіків, що отруїлися димом, передали до рук працівників швидкої медичної допомоги, які доставили їх до районної  лікарні.

У результаті пожежі вогнем пошкоджено матрац та речі домашнього вжитку. За попередніми даними, причиною пожежі стала необережність під час куріння.