В “Україні” покажуть документалку про “кіборгів”, над якою працювали й черкащани

17 Січня 2017 17:00

У четвер 19 січня в Черкасах стартує показ документального фільму “Воїни духу”. Картина відтворює останні дні легендарної оборони Донецького аеропорту, де очима самих “кіборгів” розкривається героїзм і трагедія тамтешніх подій.

Фільм розказаний вустами воїнів, які вижили в епіцентрі вибуху, рятували побратимів, закривали очі загиблим братам, побували у катівні полону, повернулися і живуть серед нас.

banner_FB2-e1484656007335 (1)

Дуже багато захисників аеропорту – саме з Черкащини. Фільм – душевний та життєстверджуючий, озвучений музикою українських виконавців Орестом Лютим та Katya Chilly Group. Серед творців  стрічки – черкащани: інженер монтажу Юрій Підлісевич та Анна Мартиненко. Картина створена двома незалежними авторками, Тетяною Кулаковською та Анною Мартиненко.

“Воїни духу” – взірець, як залишатись людяними і незламними у доленосній ситуації. Хронометраж фільму – 48 хвилин. Без вікових обмежень.

У Черкасах прем’єра фільму відбудеться 19 січня у кінотеатрі “Україна” (вул. Смілянська, 21) о 15-00. Прем’єрний показ фільму – безкоштовний. На інші сеанси квитки можна придбати в касі кінотеатру.