Селфитися, фейсбучити та флешмобити – стиль роботи влади (відео)

31 Січня 2017 14:12

Дилетантизм та непрофесійність останніх рішень влади просто зашкалює. Як і в історії з об’єднаними громадами, так і зараз з госпітальними округами ніхто достеменно не пояснив та не обґрунтував необхідність і потребу їхнього створення.

Про це лідер Громадського руху “Рідна країна” Микола Томенко заявив в інтервʼю черкаським журналістам, коментуючи ситуацію, що склалася з місцевими бюджетами та останні неоднозначні рішення влади зі створення госпітальних округів.

rian.com.ua

rian.com.ua

Найсумніше, на його думку, те, що уряд і профільне міністерство не вважають за потрібне радитись ні з фахівцями, ні з місцевим самоврядуванням.

“Складається враження, що за останні три роки влада перебрала найгірше із західних демократій – те, як свою бездіяльність і заробляння для себе, власного бізнесу та своїх родин під час перебування на державних посадах прикривати різноманітними шоу-заходами із застосуванням модних піар-методів. А тому стиль її “чудової” роботи можна охарактеризувати трьома дієсловами: селфитися, фейсбучити та флешмобити”, – зазначив Микола Томенко.

Детальніше про госпітальні округи та “черкаські питання” – у відео: