Дорожники кажуть, що за три доби на черкаські дороги висипали понад 1400 тонн протиожеледної суміші

20 Лютого 2017 15:12

к повідомляють у Службі автомобільних доріг у Черкаській області, обробка асфальтового покриття на автодорогах області загального користування для ліквідації ожеледиці та її недопущення з 17 по 20 лютого проходила у всіх районах Черкаської області та на трасі міжнародного значення М-05 Київ-Одеса.

Загалом за три доби було використано понад 1400 тонн протиожеледної суміші для боротьби з ожеледицею. Також 18 та 19 лютого було очищено від снігу та оброблено протиожеледною сумішшю понад 110 км автодоріг загального користування у Городищенському, Драбівському, Корсунь-Шевченківському та Монастирищенському районах Черкащини.

Впродовж трьох діб до обробки асфальтового покриття та на боротьбу із зимовою слизькістю на автодорогах області залучалося 46 піскорозкидувачів з відвалами, 19 автогрейдерів та тракторів та 21 навантажувачів, у дорожніх роботах брали участь понад 100 автодорожників. Вранці 20 лютого у черговому режимі роботи перебували 47 одиниць техніки та 57 працівників ДП «Черкаський облавтодор». Сьогодні роботи з ліквідації ожеледиці на автошляхах продовжуються, зазначають у САД в області.