У Черкасах стартував ямковий ремонт – вибоїни засипають осколом

27 Лютого 2017 15:13

На дорогах у Черкасах стартував ямковий ремонт асфальтного покриття. Про це на повідомив директор КП “ЧЕЛУАШ” Олег Ашавський, інформують у міськраді.

Наразі комунальники ліквідували ямковість на двох аварійних ділянках неподалік обласної лікарні та на перехресті вулиць Симиренківської (колишня – Рябоконя) та Гетьмана Сагайдачного (колишня – Ватутіна). Вибоїни, які після зими утворилися на цих дорогах, засипали осколом.

Фото Федора Балаби

“Ті роботи, які здійснені нами на вказаних ділянках, – тимчасові. Бо глибина ям, що утворилися на дорожньому полотні за зиму, виходить далеко за норми. Тож ми засипали їх, щоб там міг їздити транспорт та уникнути аварійних ситуацій, – розповів Ашавський. – Тепер готуватимемо вулиці Симиренківську та Гетьмана Сагайдачного до асфальтування”.

Нині бригади ремонтників працюють на вулиці Лісова Просіка та на Сумгаїській. Ямковість тут ліквідовують рециклером. Далі візьмуться за аварійний ремонт мосту по проспекту Хіміків та перехрестя з вулицею Максима Залізняка (колишня – Громова).