Чоловіка викрали і вимагали 1,5 мільйони гривень

5 Квітня 2017 17:51

mukachevo.net

До Черкаського відділення поліції звернувся 36-річний житель Черкаського району, який повідомив, що його було викрадено.

Чоловік розповів, що вночі в гаражі його домоволодіння на нього напали невідомі, побили та, силоміць посадивши в авто, відвезли в місто Черкаси, де утримували в квартирі однієї з багатоповерхівок. Під загрозою застосування фізичної сили зловмисники  вимагали у черкащанина 1,5 мільйона гривен, які, за їх словами, він викрав з товариства, де працював. Через деякий час потерпілому вдалося втекти та звернутися до поліції, інформують у секторі зв’язків із громадскістю ГУ Нацполіції в області.

Правоохоронці встановили підозрюваних осіб, які причетні до викрадення. Ними виявилися двоє чоловіків 37 та 43 років, один з яких керівник товариства, інший  – його підлеглий. Працівники поліції спеціального призначення затримали зловмисників за місцем проживання одного з викрадачів. У підозрюваних вилучено 4 одиниці зареєстрованої вогнепальної зброї та битку.

Зловмисникам оголошено про підозру в скоєнні кримінальних правопорушень за ознаками частини 2 статті 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), частини 4 статті 296 (Хуліганство) та частини 1 статті 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.